Exercitiile fizice regulate va schimba forma corpului tau

Exercitiile fizice regulate va schimba forma corpului tau

Exerciții periodice sunt efectuate pentru prevenirea și controlul diabetului de tip 2. Dacă am de gând să se mute, insulina este un hormon care joacă un rol-cheie în reglarea nivelului de zahăr în sânge – acest lucru va ajuta să înțeleagă mai bine efectul, astfel încât nivelul de zahăr din sânge sub control. Redus kolorektális tumorii, în dezvoltarea posibilitatea de a opri constipație. Acest lucru este probabil din cauza vitezei de alimentare trece prin tractul digestiv.

Ale organelor genitale

Ale organelor genitale

Regulat, de intensitate moderată, exercitii aerobice a fost demonstrat de a exercita o influență pozitivă asupra bărbați și femei, libidoul si performantele sexuale. A observat formarea de placi in artere furniza penisului se referă, de asemenea, împiedică libera circulație a sângelui, tulburări de erecție care conduce la dezvoltare. Exercitii fizice regulate, contribuie în arterele penisului, furnizori, în general, o stare bună de întreținere. Și ce propuneți?

Acum 5 ori pe săptămână, cu durata de aproximativ o jumătate de oră, ușurința de mișcare poate avea un impact pozitiv asupra sănătății noastre. Găsi o formă de mișcare care Îți place să faci. Accentul este întotdeauna pe curs. Este important să ne amintim că vârsta, starea de sănătate și de fitness de stat a mișcării noastre vom alege. În caz contrar, se poate deteriora dacă ne poate supraîncărca corpul nostru, care pe termen lung poate avea consecințe grave.

Împotriva severitatea mișcările active și exerciții fizice, cum ar fi de rulare, scari, greutăți, pentru a ajuta masei osoase, pentru stocarea, în legătură cu aceasta, puteți preveni sau reduce osteoporoza. Exercitii fizice regulate, efectul de întărire muschii. Ca urmare, oasele sunt protejate împotriva deteriorării. Cel mai dezvoltat muschii, în același timp, stabilitatea da, și de a îmbunătăți echilibrul și coordonarea. Aceasta ultima este de o importanță specială pentru persoanele în vârstă, pentru a evita căderea.

Exercitii fizice regulate lubrifiaza, ulei pentru articulații,

El ejercicio regular lubrica, el aceite para las articulaciones

reduce dureri articulare si rigiditate. În plus, artrita, în cazul de creștere de elasticitatea și rezistența mușchilor. Greutatea corpului obezitate Prevenirea și tratamentul joacă un rol important în exercitii fizice regulate. Poate ajuta la arderea excesul de calorii, astfel încât acestea nu sunt stocate în corpul depozitelor de grasime, sau o reducere a masei corporale deficit de calorii pentru producția în plus față de dieta și de alți factori importanți. http://inokoncept.info

A fi excesul de greutate, boli cardiovasculare, afectarea sistemului imunitar, lipsa de activitate fizică, stilul de viață, aceste efecte negative pe aproape toată lumea știe. Acum avem toate tipurile de sport, care nu este mai mică decât beneficii cunoscute.

Tensiunii arteriale și a complicațiilor. Nu este necesar să mișc capul, atunci când medicul 145/95 de măsurare a tensiunii arteriale, deoarece decizia cu privire la gradul de sport. Specialiștii recomandă ca activitatea fizica poate preveni bolile cardiovasculare. La pacienți se recomandă ca acest sport nu numai în prevenirea diferitelor boli cronice, dar, de asemenea, medicul de control – să cunoască boli ale inimii și vaselor, în plus, este, de asemenea, recomandat.

Tratat științific, a scris că puterea de focalizare în sport (de la 40 la 60 de minute de exercitii modul în care întreaga putere a între 40 și 70% ar trebui să fie completat de 2-3 ori pe săptămână) de aproximativ 8/6 mm hg. linguri de artă. cu niveluri mai scăzute ale tensiunii arteriale și modificări în unele cazuri, 20/16 ° valori. Ce înseamnă acest lucru? Dacă tensiunea dumneavoastră arterială este de doar 2 mm hg. linguri de linguri și reduce riscul de accident vascular cerebral, cu 10% mai puțin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *